Home

Word Wie Je Bent!

Verander je wereldbeeld en je verandert jeZelf!

Het Onbewuste is héél bewust

Hoe (on)Bewust ben jij?

Vragen, vragen, vragen.....

trance en bewustzijn

Ga ook naar:

Informatie aanvragen

www.all-1.nl

www.leventussenlevens.nl

alle sites op een rijtje

Lowie de Bie © Louis de Bie

Uit het boek:

Een hoofdstuk over mijn eigen Vorige Levens.

 

Louis de Bie

Lowie de Bie

 

trance en bewustzijn

een Biezonder boek
Word Wie Je Bent

Op dit moment werk ik heel hard aan een boek. De titel zal zijn: Word Wie Je Bent!
Het belooft een zeer bijzonder, bie-zonder, boek te worden. Niet alleen vanwege de inhoud, maar ook door de manier waarop het geschreven wordt. Dit doe ik namelijk samen met mijn "Zielemaat aan de andere kant", Ludar.
Ik heb Ludar gekend in de periode van 1973 tot en met 1981. De eerste jaren, in mijn Nijmeegse studententijd, trokken wij veel met elkaar op. Maar ik studeerde in 1976 af en Ludar ging naar India. Tot 1981 hadden wij een zeer intensieve briefwisseling. Bovendien was ik hier in Nederland een soort contactpunt voor hem en regelde ik allerhande dingen.
In 1981 is hij overleden. Maar hij is bij me gebleven. In 1997 voelde ik zijn aanwezigheid zo sterk dat ik probeerde via automatisch schrift contact met hem te maken. Dit lukte wonderwel en wij besloten samen boeken te gaan schrijven. De grondslagen voor dit boek werden toen gelegd. Toch duurde het tot 2009 voordat ik er daadwerkelijk aan begon.

Werde der de bist!
In 1973 kreeg ik van Ludar een keer een briefje met daarop, in het Duits, de woorden "Werde der du bist". In het Nederlands vertaald: "Wordt wie je bent". Deze zin, je kunt ook spreken over 'spreuk", "Leitmotiv" of "motto", heeft sindsdien mijn leven bepaald. Ik ontdekte beetje bij beetje dat alles in mijn leven erop gericht is om te worden wie ik EIGENlijk ben. Geen ervaring, hoe vervelend of naar ook, die niet heeft bijgedragen aan mijn groei. De groei naar mij(n)Zelf. Die groei heeft alles te maken met de groei van het Bewust-zijn. Hoe bewuster hoe meer ik meZelf ontdekte, mezelf werd. Louis de Bie

Bewust(er) worden
Een van de allerbelangrijkste ontdekkingen in mijn leven, zo niet dé belangrijkste, is de manier waarop je bewuster kunt worden. Dat is NIET door meer te weten over de dingen die we al kennen. Het is ook niet het uitbreiden van onze kennis van de wereld die wij met onze vijf zintuigen ervaren. Nee, groei van het bewustzijn is alleen mogelijk dat bewustzijn te halen uit een gebied waarvan wij ons nog niet bewust zijn! Het ON-Bewuste. Dat bestaat uit ontelbare paralelle werelden die zelf niet onbewust (onwetend) zijn, maar waarvan WIJ ons Onbewust zijn! Louis de Bie

wordt vervolgd......

trance en bewustzijn